Visie en missie

Het Goese lyceum streeft naar hoge kwaliteit in onderwijs en opbrengsten. We willen dit bereiken door leerlingen op verschillende manieren te laten leren in verschillende contexten, actief, creatief en sociaal. Wij doen dit opbrengstgericht.  Er is aandacht voor (wereld) burgerschap en loopbaan leren.  We houden daarbij rekening met verschillen en streven naar differentiatie in onderwijs en maatwerk in ondersteuning. We vinden het belangrijk dat leerlingen en docenten zich ontwikkelen. In onze schoolcultuur zijn de waarden respect en veiligheid leidend. We werken samen met de omgeving om verbetering en vernieuwing te realiseren. We laten ons mede leiden door 21 century skills.

Agenda voorlichtingsdagen 2021

Bergweg Experience, aanmelden via mailadres: aanmeldenbergweg@pontes.nl
Sneak preview gaat helaas niet door. Wel is onze Bergweg Live! show te zien om 19.30 uur
Bergweg Live! op 28 januari, start om 19.30 uur