Groen

Uniek bij ons op school is het groene onderwijs. Alle leerlingen van de school maken sowieso kennis met groen. 

Voor leerlingen in de tweede klas hebben we extra praktijklessen groen, waarbij de leerlingen in kleine groepjes nog meer in ons dierenverblijf en onze tuin aan de slag gaan. Met onze groene bus gaan leerlingen op excursie voor de grotere dieren, zoals paarden en koeien. 

Groene workshops

De leerlingen gaan in groepjes echt aan de slag met extra groene lessen. De leerlingen gaan op pad naar de boer, gaan richting Scalda voor extra lessen, maar gaan ook richting het Omnium naar het tropische bos. 

Samenwerking Scalda

Er is een intensieve samenwerking met Scalda. Leerlingen van de derde klas en vierde klas krijgen daar praktijk lessen. Er worden samen excursies georganiseerd met het MBO en samen gaan de vmbo en mbo leerlingen naar de SKILLS voor het groene onderwijs.
 

Kom je gezellig een
keertje sfeer proeven?

Agenda voorlichtingsdagen 2022

Tussen 14.00 – 16.00 uur kunnen leerlingen die het nieuwe schooljaar willen starten in klas 3 kennismaken met het onderwijs en de profielen op de Bergweg. Om 16.00 uur zijn ook de ouders/ verzorgers welkom. Aanmelden kan via het algemene mailadres.
Kennismaking nieuwe brugklas en ouders. Leerlingen wo. 22 juni: 14.30 tot16.00 uur en ouders wo. 22 juni: vanaf 19.00 uur
Meer informatie