Kunst en Cultuur

Elke leerling heeft Beeldende Vorming, muziek en drama. Er zijn ook culturele excursies in de omgeving. Daarbij heeft de leerling nog de kans om meer te kiezen. Tevens zijn er workshops met gastdocenten, dansen, creatief bezig zijn, enzovoort.

Reguliere activiteiten

Naast de reguliere activiteiten is er de mogelijkheid om een keuze te maken in de volgende leerjaren:
-    klas 2, 2 uur in de week bovenop de lessen.
-    klas 3 /klas 4, door middel van de keuzevakken kunnen leerlingen 3 uur kiezen, afhankelijk van de richting.

Keuzevakken

Mogelijke keuzevakken:
-    tekenen, illustreren en schilderen
-    mode en kleding
-    fotografie
-    design en decoratie
-    podium
-    dans, zang, acteertalent
-    evenementen

muziek

Muziekles

Voor leerlingen en ouders, op inschrijving. do 17 februari: 19.00 tot 21.00 uur en za. 19 februari :10.00 tot 12.30 uur