Bouwen, Wonen & Interieur

Vind jij het leuk om te werken met hout? Ga je graag aan de slag met je eigen ontwerp? Dan is het profiel Bouwen, Wonen & Interieur (BWI) echt iets voor jou. 

 

Er is zoveel wat je hier leert, zoals: tekenen in speciale programma’s, het ontwerpen van meubelen, decoreren met verschillende materialen, maar ook een muurtje metselen of tegelen.

Bij het profiel BWI wordt de theorie met de praktijk gecombineerd. Hierdoor leer je makkelijker om de theorie toe te passen en onthoud je deze ook beter. Je krijgt opdrachten vanuit de omgeving die je ook echt mag maken en presenteren.

Natuurlijk ga je ook op stage bij een bedrijf en zullen er diverse inspirerende excursies zijn die te maken hebben met BWI.

 

Een impressie van Bouwen, Wonen & Interieur

BWI
BWI
BWI
BWI

Iets voor jou?

Heb je interesse in het profiel Bouwen, Wonen & Interieur en wil je hier meer informatie over? Kom dan naar één van de infodagen en ontdek of dit profiel iets voor jou is!

Kom je gezellig een
keertje sfeer proeven?

Agenda voorlichtingsdagen 2022

Tussen 14.00 – 16.00 uur kunnen leerlingen die het nieuwe schooljaar willen starten in klas 3 kennismaken met het onderwijs en de profielen op de Bergweg. Om 16.00 uur zijn ook de ouders/ verzorgers welkom. Aanmelden kan via het algemene mailadres.
Kennismaking nieuwe brugklas en ouders. Leerlingen wo. 22 juni: 14.30 tot16.00 uur en ouders wo. 22 juni: vanaf 19.00 uur
Meer informatie