Bouwen, Wonen & Interieur

Vind jij het leuk om te werken met hout? Ga je graag aan de slag met je eigen ontwerp? Dan is het profiel Bouwen, Wonen & Interieur (BWI) echt iets voor jou.

Er is zoveel wat je hier leert, zoals: tekenen in speciale programma’s, het ontwerpen van meubelen, decoreren met verschillende materialen, maar ook een muurtje metselen of tegelen.

Bij het profiel BWI wordt de theorie met de praktijk gecombineerd. Hierdoor leer je makkelijker om de theorie toe te passen en onthoud je deze ook beter. Je krijgt opdrachten vanuit de omgeving die je ook echt mag maken en presenteren.

Natuurlijk ga je ook op stage bij een bedrijf en zullen er diverse inspirerende excursies zijn die te maken hebben met BWI.

Een impressie van Bouwen, Wonen & Interieur

BWI

Heb je interesse in het profiel Bouwen, Wonen & Interieur en wil je hier meer informatie over? Kom dan naar één van de infodagen en ontdek of dit profiel iets voor jou is!

Voor leerlingen en ouders, op inschrijving. do 17 februari: 19.00 tot 21.00 uur en za. 19 februari :10.00 tot 12.30 uur
Maak actief kennis met de lessen op de Bergweg. aanmelden via de website 22 februari: 14.30 tot 16.15