Dienst verlening & Producten

Dienstverlening & Producten is een brede opleiding. Je gaat aan de slag met mensen en je bent technisch, sportief en creatief. Je werkt met de computer, je ontwerp, presenteert en verkoopt. Kortom: een duizendpoot!

Tijdens de lessen D&P zal je leren hoe tekenprogramma's werken. Je werkt aan opdrachten met elkaar en presenteert wat je hebt bedacht. Koken hoort er ook bij.

Vooral leren samenwerken met je klasgenoten, plannen en organiseren is belangrijk onderdeel.

Een impressie van Dienstverlening & Producten

Producten

leren programmeren

leren programeren

Heb je interesse in het profiel Dienstverlening & Productie en wil je hier meer informatie over? Kom dan naar één van de infodagen en ontdek of dit profiel iets voor jou is!

Voor leerlingen en ouders, op inschrijving. do 17 februari: 19.00 tot 21.00 uur en za. 19 februari :10.00 tot 12.30 uur
Maak actief kennis met de lessen op de Bergweg. aanmelden via de website 22 februari: 14.30 tot 16.15