Dienst verlening & Producten

Dienstverlening & Producten is een brede opleiding. Je gaat aan de slag met mensen en je bent technisch, sportief en creatief. Je werkt met de computer, je ontwerp, presenteert en verkoopt. Kortom: een duizendpoot!

Tijdens de lessen D&P zal je leren hoe tekenprogramma's werken. Je werkt aan opdrachten met elkaar en presenteert wat je hebt bedacht. Koken hoort er ook bij.

Vooral leren samenwerken met je klasgenoten, plannen en organiseren is belangrijk onderdeel.

Een impressie van Dienstverlening & Producten

Producten

leren programmeren

leren programeren

Heb je interesse in het profiel Dienstverlening & Productie en wil je hier meer informatie over? Kom dan naar één van de infodagen en ontdek of dit profiel iets voor jou is!

Tussen 14.00 – 16.00 uur kunnen leerlingen die het nieuwe schooljaar willen starten in klas 3 kennismaken met het onderwijs en de profielen op de Bergweg. Om 16.00 uur zijn ook de ouders/ verzorgers welkom. Aanmelden kan via het algemene mailadres.