Zorg & Welzijn

Ben jij een echt mensen-mens? Wil je mensen iets leren, helpen, activiteiten organiseren of sportief bezig zijn? Dan is het profiel Zorg & Welzijn iets voor jou!

Bij Zorg & Welzijn leer je niet alleen op school, je gaat ook aan de slag bij verschillende instellingen en bedrijven. Op school werk je (in groepjes) aan een opdracht, zoals bijvoorbeeld het organiseren van een sportdag of creatieve middag voor een basisschool, verzorgingshuis of buurthuis. Zo bedenk je niet alleen een activiteit, maar je gaat ze echt uitvoeren. Een belangrijk deel is je stage. In zowel klas 3 als 4 ga je 1 dag in de week stage lopen. Je kiest een stageplaats in jouw richting en je gaat ontdekken wat je leuk vindt. Zo weet je na 2 jaar welke vervolgopleiding het best bij jou past.

Een impressie van Zorg & Welzijn

Zorg
Kinderopvang

Keuzevakken

Extra keuzevakken

• Volwassenen en ouderen
  • Baby’s, kinderen en jongeren
  • Beroepen richting verpleging en verzorging
  • Uiterlijke verzorging
  • Uniformberoepen
  • Zang, dans en acteren
  • Podium
  • Tekenen, schilderen, illustreren
  • Mode en design
  • Recreatie
  • Facilitaire dienstverlening, catering
  • Voeding en gezondheid

Heb je interesse in het profiel Zorg & Welzijn en wil je hier meer informatie over? Kom dan naar één van de infodagen en ontdek of dit profiel iets voor jou is!

Voorlichtingsavonden

van 19.00 tot 21.00 uur