Voor iedereen

Op Het Goese Lyceum locatie Oranjeweg bevinden zich de volgende afdelingen en stromingen:

Reguliere opleidingen

VMBO

Basis, kader en gemengd

Het vmbo is voor leerlingen die graag met hun handen werken. Je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en je kiest een profiel.

Stromingen

BWI

Bouwen, Wonen & Interieur

Vind jij het interessant om te werken met hout, steen of verf? Kies dan voor het profiel Bouwen, Wonen & Interieur.
Zorg

Zorg & Welzijn

Wil je mensen iets leren, helpen, activiteiten organiseren of sportief bezig zijn? Dan is het profiel Zorg & Welzijn iets voor jou!
Dienstverlening

Dienstverlening & Producten

Weet je nog niet goed wat je wilt of leuk vindt? Dienstverlening & Productie is een brede opleiding met onderdelen van de andere profielen.
bergweg horeca bakkerij recreatie

Horeca, Bakkerij & Recreatie

Mensen laten genieten van heerlijke gerechten, lekkernijen of een leuke vakantie? Bij Horeca, Bakkerij & Recreatie leer je het allemaal!
Groen

Wil jij alles weten over groen? Het profiel Groen is de richting voor jou als je wilt leren over dieren, planten en gewassen.
produceren

Produceren, Installeren & Energie

Heb je interesse in techniek en wil je hier meer over leren? Ga dan aan de slag met lessen in de metaal-, installatie- en elektrotechniek.
Mobiliteit

Mobiliteit & Transport

Leer alles over auto's, vrachtwagens en transport bij het profiel Mobiliteit & Transport.

. Hoe ziet het voortgezet onderwijs eruit? Maak kennis met het Ostrea Lyceum en Het Goese Lyceum. Voor ouders en leerlingen, uitnodiging via de basisschool. 16 en 17 november: 19:30 uur
. Samen met jouw groep 8 beide locaties van Het Goese Lyceum leren kennen. Voor november aanmelden via basisschool. 6 t/m 10 december
. Kennismaken met Het Goese Lyceum in bedrijf. Voor leerlingen en ouders, vrije inloop. 19 januari en 16 februari: starttijd 14:30 uur
. Voor leerlingen en ouders, vrije inloop. 27 januari: 19.00 tot 21.00 uur en 29 januari: 10.00 tot 12.30 uur