Techniek

Voor leerlingen die graag iets meer willen met techniek, kunnen deze lessen worden gekozen. Er wordt gewerkt aan projecten in kleine groepjes, waarbij de leerlingen uitdagingen aangaan. Leerlingen ontwerpen, gaan aan de slag en ontdekken hoe de techniek werkt. 

Er wordt gewerkt met bijvoorbeeld drones, robotjes en technisch lego, waarbij de leerlingen ook deelnemen aan provinciale en landelijke wedstrijden zoals de Drone Cup Finals en First Lego Leage.

In samenwerking met de Oranjeweg komt ook procestechniek aan bod, waarbij de leerlingen aan de slag gaan met het proceslab. Kortom: een mooie uitdaging voor leerlingen die graag ontdekken hoe alles in elkaar zit. 

aan het werk met een robotje

werken met een robotje

Kom je gezellig een
keertje sfeer proeven?

Agenda voorlichtingsdagen 2022

Tussen 14.00 – 16.00 uur kunnen leerlingen die het nieuwe schooljaar willen starten in klas 3 kennismaken met het onderwijs en de profielen op de Bergweg. Om 16.00 uur zijn ook de ouders/ verzorgers welkom. Aanmelden kan via het algemene mailadres.
Kennismaking nieuwe brugklas en ouders. Leerlingen wo. 22 juni: 14.30 tot16.00 uur en ouders wo. 22 juni: vanaf 19.00 uur
Meer informatie